Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
P06
SÄSONGEN 2018-19
2018-08-13 16:42
Hej

Nu när den varmaste sommaren någonsin, sedan mätningen startade, är avklarad och vi är tillbaka inomhus så har det blivit dags att blicka fram emot innebandysäsongen 2018-19.

Några av våra killar har just nu avslutat första dagen på IBF:s Summercamp, jag sitter ju och jobbar bara några hundra meter bort så tanken är att jag ska besöka dem några gånger under veckan.

Vi hoppas ju att alla vill fortsätta med innebandy även kommande säsong, är det någon av grabbarna som känner annorlunda så önskar vi få veta detta.

Planeringen av kommande säsong har startat, men det kommer avhandlas mycket mer till helgen då föreningens ledare har kickoff.

Vi har fått in en ny ledare, Tonie i laget. Han har ju en otroligt stor verktygslåda med sig från sitt tidigare ledarskap i dotterns lag som vi nu ska försöka ta del av. Tonie kommer ta ansvar för att utveckla grabbarnas innebandykunskaper, vi kommer tillsammans i gruppen prata om vad vi vill att de ska lära sig under säsongen, sen är det Tonie som har det största kunnandet i HUR de ska lära sig.

Träningsdagar och tider kommer att fastställas till helgen och meddelas snarast, vi siktar dock på att dra igång träningarna så snart vi får tider, vilket är från september månad. Vi kommer endast ha ett lag i seriespel den här säsongen, första matchen spelas 13-14/10.

Hösten

En match varje helg med början vecka 41, 13-14/10 till och med vecka 50, 15-16/12. Uppehåll vecka 44, 3-4/11

Våren

Första match vecka 3, 19-20/1, sedan varje helg till och med vecka 11, 16-17/3. Uppehåll vecka 7, 16-17/2 eller vecka 8, 23-24/2

Inskrivningen sker lördagen 25/8, mer info om detta kommer också efter helgen. 

Till den här säsongen kommer vi skicka ut en Playbook till varje spelare/förälder, den innehåller viktig information och den vill vi att ni läser tillsammans hemma.

Vi kommer även denna säsong planera in ett tillfälle då vi tillsammans går på en A-lagsmatch, vi har även fått en inbjudan att gå på en SSL-match i Linköping.

Vi tänker precis som tidigare anordna en träningscup, i år blir det lördagen den 29/9 från ca kl 8-17 och vi ska även försöka få till en träningsmatch mot något eller några lag helgen 6-7/10.

Ledarna

Vårens matcher
2018-01-12 13:23
Nytt dokument (Version 2) finns nu bland dokumenten.
22/10 En av varje
2017-10-23 12:01
Mycket mål i båda matcherna, dock åt fel håll i den ena.

Nya tag nästa helg 28-29/10. Hemma på lördagen och borta på söndagen.

OBS! Nya trupper, nytt dokument här på hemsidan och även via mail.
Dubbla matcher söndag 22/10
2017-10-18 13:22
Hemma mot JIK                                                     
Truppen:
Axel
Hugo B
Wille
Svante
Hugo R
Linus
Monz
Wilmer
Olle
Samuel
Glenn

Borta mot Gränna
Truppen:                                                               
Erik
Albin
Alex
Aston
Arvid U
Gustav
Hugo A
Oscar
Hampus
Leon
Vilgot
                                                                            

Höstens matcher
2017-10-13 14:08
Vi har nu tagit fram ett schema med trupperna till respektive match och även en indelning med ansvar för kiosken och tvätt av tröjor. Precis som vanligt så hoppas vi att ni kan styra och byta med varandra om kiosktiden inte passar.

Vi har bara tagit ut 11 spelare per match, vilket betyder att sjukdomar och skador kan göra så att vi måste kalla in fler spelare. Ibland kan det även vara så att någon måste spela två matcher samma helg. Vi har dock försökt att fördela grabbarna så att man står över båda matcherna en helg för att på så sätt skapa en spelledig helg. Vi har också försökt fördela så att alla spelar ungefär lika många matcher, men det går inte att få till en exakt rättvisa, vissa positioner är svårare än andra att fylla, speciellt målvakten.

Vi kommer även i fortsättningen skicka ut den aktuella truppen efter tisdagens träning, det är därför viktigt att vi får reda på eventuell sjukdom senast under tisdagen så att vi hinner kalla in en ny spelare om vi anser att helgens match är i fara. 

Filen finns länkad här på hemsidan under "dokument"

Ledarna
Höstens matcher etc.
2017-09-25 13:05
Hej

Nu är vi inne i sista fotbollsveckan och på söndag är det träningscup, om inte det vore nog så behöver vi också blicka framåt mot höstens alla matcher. Ni behöver alltså inte gå in på varje kallelse och svara Ja, utan det räcker att ni svarar Nej de matcher ni vet att ni är borta, i övriga fall räknar vi med att ni kan. Vi får även hjälpas åt när det gäller skjutsningen, så att man inte behöver köra varje helg.

Vi kommer hålla ihop vissa backpar och forwardspar så gott det går. Gå in och svara Nej när ni inte kan så kommer vi sedan ut med ett spelschema för hela hösten. I spelschemat kommer det även finnas info med när ni har kiosken och när man är ansvarig för att tvätta tröjor.

Nästa vecka drar vi också igång med träningarna på onsdagarna, dessa tillfällen är helt frivilliga. Tanken är att ägna den träningen åt individuell teknik, skott och olika former av spel, det blir också ytterligare ett bra träningspass för våra målvakter.

Pass på, nu kommer det 19! kallelser.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
IBF Tranås, 13/08 19:56 
IBF Tranås, 25/07 15:49 
IBF Tranås, 10/07 08:47 
IBF Tranås, 28/06 21:57 
IBF Tranås, 09/06 10:52