IBF Tranås P02
Cupseger Warbergsspelen 2017
 
Domarutbildning Söndag 9:00!
2017-09-22 18:50
Påminnelse!
Alla som är anmälda till domarutbildningen träffas på söndag strax före 09:00!
Träningsoverall och inneskor!
Utbildningen är i Idrottshuset och inkluderar fika och lunch vi håller på till c:a 16:00!
Johan
Redovisning Halva potten!
2017-09-17 19:25
Kom på att jag glömt redovisningen för höstens pant:
3607:- blev summan! Stort tack för alla bidrag!!
"Stolpe ut cup" till ända...
2017-09-17 18:59
Med facit i hand hamnade vi i den klart jämnaste och tuffaste gruppen där alla matcher blev jämna och kunde slutat med en finalplats istället för en fjärdeplats och placeringsmatch idag!
Lördag började med match mot Bele/Barkarby och känns väl så här efteråt som att den skulle vi vunnit, vi hade både domslut och oförmåga att få in bollen emot oss. Vi tog ledningen men Bele vände till 2-1,varav ett av dom var rent regelvidrigt med klubblyft på vår spelare.
Nu var vi tvungna att vinna mot Åkersberga på kvällsmatchen samtidigt som Linköping inte fick vinna med mer än tre plusmål mot oss! Vi började matchen urstarkt och skulle lett med mer än 1-0 på vårat spelövertag och chanser, i andra blir vi passiv och Åkersberga kvitterar! Tredje blir en kamp,vi gör varsitt mål och slut 2-2!
Linköping krossar samtidigt Bele som vek ner sig märkligt så vi blir sist i gruppen och får möta Tenhult på Söndagen!
Tenhultsmatchen blev en riktig rysare då vi tappar en 2-0 ledning som Tenhult vänder till 5-3, sedan forcerar vi in först 5-4 och plockar målvakten och kvitterar med två sekunder kvar!
Overtime äger vi helt och borde avgjort men matchen till straffar där Tenhult avgör!
Summa summarum gör vi mycket bra saker mot jättetufft motstånd men också har vi sett att vi har mycket att bli bättre på: effektivitet, olika spelsystem, få backar mer delaktiga i spelet m.m men det är tidigt på säsongen och vi kommer bli bättre och bättre dag för dag!
Vill rikta ett jättetack till våra tappra föräldrar som oförtrutet ställer upp för oss och hejar och stöttar! Ett särskilt tack till Ifet och Edisa,Malin,Ann och Hans som ställde upp och förflyttade oss till/från och under helgen,ni är guld värda!!
Johan
Fatpipe invitational igång!!
2017-09-15 21:00
Nu är vi på plats i Linköping för denna tuffa försäsongscupen!
Första matchen mötte vi Linköping i Collegium, matchen slutade 3-3 och var en typisk premiärmatch, chanser åt båda håll och det kunde slutat hur som helst men oavgjort tycker vi nog speglar matchen väl!
Vi fick 0-1 i baken redan i första bytet då vi glömde en markering på bortre och öppet mål, sedan jobbade vi oss successivt in i matchen och kvitteringen kom i början av andra och vi spelar bättre och noggrannare i egen zon men inga fler mål.
I tredje tar vi ledningen men Linköping vänder till 3-2 och har bud på fler då vi blir lite stirriga, timeout och kvitteringen kommer och vi har även bud på ett segermål på slutet. Målskyttar Filip 2 och Oliver 1!
Praktiskt inför cupen!
2017-09-10 16:10
På fredag bär det av till Linköping och säsongens första cup! Vi har fått återbud på en av våra bussar och behöver därför er hjälp med skjuts till och från Linköping med två bilar om ni kan ta tre killar var! Smsa Johan om ni har möjlighet att ställa upp med detta!
På fredag samlas vi 15:00 vid Idrottshuset för avresa!
Vi kommer åka direkt till första match så packa matchgrejer separat! Annars är det sedvanlig packning som gäller! Hemtid på söndag och slutspelstider vet vi förklarligt nog inte ännu men uppdateras efter hand!
Anslut er gärna till Sportswiks app där ni kan följa oss under helgen!(jag har skickat inbjudan till många av er om ni undrar vad det var för något skumt!)
Se till att äta ordentlig lunch innan samling för vi får ingen middag förrän efter matchen!
Frågor och undringar? Ni vet var jag finns!
Hoppas vi ses i Linköping!
Johan