SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
P06
Välkommen till P06/05
Välkommen till IBF Tranås P06/05s lagsida.
Sekretariatet
2020-11-02 11:15
Vi har nu fått fler uppdrag i sekretariatet. Byt med varandra om ni inte kan och meddela Martin Tell om bytet.


Sekretariatet
2020-10-16 11:42
Under säsongen har vi uppdraget att bemanna sekretariatet i samband med hemmamatcher för yngre lag. 05:orna har redan suttit tidigare och kommer i början av säsongen få en uppfräschning på hur klockan fungerar och hur protokollet ska fyllas i. Vi varje match sätter vi upp en 05:a och två 06:or, tanken är att de ska lära av varandra. Det är inget direkt svårt uppdrag, men det är viktigt att man verkligen försöker lära sig klockan då det underlättar för domaren.
KIOSKSCHEMA för hemmamatcherna
2020-10-15 13:20
Här kommer ett schema över kiosken på våra egna hemmamatcher. Tänk på att ni ska vara på plats ca 30 min innan matchstart, en match tar ca 90 min. Efter matchen hjälper man till med att plocka skräp på läktaren och städa i och runt kiosken. Har ni förhinder just den dagen ni är uppsatta så byt med varandra, det finns även fler som inte är uppsatta i dagsläget som man kan fråga.
Schemat finns även som pdf här på vår hemsida bland dokument.Hösten
Dag        Söndag       Söndag        Lördag       Söndag
Datum 11-okt 25-okt 14-nov 13-dec
Matchstart 12:30 12:00 12:00 14:00
Motstånd     Bankeryd     Tenhult          KFUM     Månsarp
Kiosk 1     Hugo R     Vilgot       Oskar     Hampus
Kiosk 2     X        Samuel       Pihl     Parmö
Våren
Dag        Söndag        Lördag       Söndag
Datum 10-jan 23-jan 07-mar
Matchstart 10:00 14:00 13:30
Motstånd     Fagerhult        Nässjö        JIK
Kiosk 1      Arvid S        Hugo B       Albin
Kiosk 2      Linus        Erik       Alex
Info
2020-08-30 15:56

Hej på er!

 

Nu ligger träningstiderna i kalendern här på sidan. Det är måndag, tisdag och torsdagar som vi kommer träna, med start på tisdag.

Vi kommer även anmäla oss till Fair Play Cup och vi kommer då anmäla laget till båda helgerna. mer info om detta kommer lite senare framåt. Vi tittar även på lite andra cuper som kan bli av under säsongen. 

Vi kommer även införa pantdagar och de kommer läggas i kalendern och även info om detta kommer ifrån föräldragruppen inom kort.


 

/Ledarna.

Nu laddar vi för Fair Play Cup
2020-03-09 13:33
Vilken upplevelse för oss och för grabbarna igår, det blev en underbar dag tillsammans! Grabbarna var verkligen värda alla hyllningar.

Tack alla för en fantastisk säsong, vi har löst våra uppdrag på ett bra sätt och ett extra tack till föräldragruppen som har styrt med försäljning och en del annat. Vi kommer att sluta säsongen med lite extra pengar i kassan, ca 25 000 kr.

Nu har vi en spelledig helg framför oss innan det är dags för cup, mer info om cupen kommer i ett separat utskick inom kort. Vi kommer att behöva åka ganska tidigt på fredagen, mellan halv tre och tre och då behövs det skjuts. Vår match börjar 19.20 och innan dess ska vi hinna packa upp och förbereda oss inför matchen.

Vi kommer att behöva hjälp med skjutsning under cupen, speciellt med tanke på att vi bor på Sandagymnasiet och behöver skjuts när vi ska äta lunch och middag, utöver skjuts till matcherna.