Serieseger!
2022-02-24 18:32

Då var seriesegern säkrad till 100%!

Vi hade sett fram emot en spännande och avgörande match hemma mot Månsarp igår där vi skulle säkra seriesegern, men så blev det inte.

Istället blev vi "mästare i kavaj" i söndags när Månsarp oväntat spelade oavgjort mot Sävsjö och därmed sumpade chansen att komma ikapp och förbi oss.

Däremot fick vi då chansen igår att med eftertryck visa att vi är värdiga seriesegrare. Ett tokladdat gäng med tjejer samlades igår för att försöka vinna ytterligare en gång den här säsongen.

Det var lite extra nervöst eftersom vi hade laddat med fullt intro, ljusshow och line-up, men det gjorde tydligen susen.

Vi kom ut i första perioden lite övertaggade till och med och spelade inte riktigt samma typ av presspel som vi brukar. En jämn första period slutade 0-0 där man nog ändå får säga att gästernas målvakt Tindra Blomberg var största orsaken till det.

I andra perioden kom vi ut lite mer samlat och satte gasen i botten. Sonja inledde målskyttet med ett långskott och sedan ramlade nr 2 in från Amanda, nr 3 från Märta och nr 4 från "Gunnar". En mycket bra period som alltså slutade 4-0 till oss.

I sista perioden kan man säga att vi bevakade resultatet. Tyvärr höll vi inte nollan då Månsarp förvaltade ett friläge genom att göra 4-1 mot en annars stabil Elsa i målet.

Efter matchen firade vi ordentligt med musik, mousserande läsk, pizza och massor av glädje och guldkepsar!

Nu ska vi ladda om och försöka vinna de återstående 2 matcherna i serien också för att gå igenom serien obesegrade. Sedan väntar Fair Play Cup i Jönköping i april.