SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Giab Concept Cup 15 april
2023-02-05 12:00

Vi avslutar innebandysäsongen på hemmaplan med Giab Concept Cup. Spelhelgerna är både ändrade, utökade och spikade till 25-26 mars och 15-16 april. Cupen för P12 genomförs i Tranås Idrottshall lördag 15 april.

Kostnaden för gästande lag är 200 kr per spelare, men P12 deltar helt gratis (!) Med anledning av Giab Concept Cup tränar vi självklart på fram till cupen. Sista ordinarie träningen blir onsdag 29 mars. Därefter kommer vi att träna efter ett separat schema fram till cupen. Ett upplägg som i möjligaste mån är anpassat, t ex efter fotbollen, givet de träningstider som är tillgängliga.

 

Sportlovet

Vi tränar måndag och onsdag, precis som vanligt.

 

"IBF på snö"

Ta med familjen och kom ut till Asbybacken fredag 24 februari 18-21. Föreningen har hyrt hela anläggningen. Vi bjuder självklart på skidåkningen, så inget skipass behövs. Kvällskort för två vuxna, och två barn 8-16 år, kostar normalt 440 kr.

 

Försäljningsaktivitet

Som tidigare meddelat kommer någon form av obligatorisk försäljningaktivitet att äga rum under våren. Tidigare år har seriespelande lag sålt billotter eller mat-/varulotter. I år blir aktiviteten strumpor från Bambusa. Det är inga traditionella "sportstrumpor". 35 ledare har provat strumporna sedan vår ledarträff i december. Styrelsen har efter det beslutat att denna aktivitet erätter ett lotteri. Helt nytt för 2023 är att en del av överkottet trillar rakt ner i vår lagkassa. Inom kort kommer mer info om den aktiviteten.

 

Avslutning - tack för denna säsong

Kommer vi självklart också att ha och använda vårt s k Lagbidrag till. Vi återkommer!


Nyhetsarkiv
Cupinfo2023-04-11 20:00
Kvarglömt och sarg2022-10-06 17:00