SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Deltagaravgifter

2020-2021

När du är aktiv i IBF Tranås betalar du en deltagaravgift.

Senior                                              1 900:-

Ungdom 12-16 år (08-04)              1 000:-

Ungdom 8-11 år (12-09)                  800:-

Innebandyskolan                              600:-

Innebandylekis                                  600:-

Sunes Vänner (motionsgrupp)       600:-   försäkring (licens) ingår ej

Ledare och funktionär                         0:-   försäkring (licens) ingår ej


Säsongskort                                        600:


Spelare, med föräldrar som är ledare i föreningens verksamhet, betalar 300:-

Spelare, som är ungdomsledare i något av föreningens lag, betalar 300:-


I deltagaravgiften ingår medlemsavgift och försäkring (licens). Ingen spelare kan därför bli uttagen till match utan att först ha betalat sin deltagaravgift. Fullständigt personnummer måste registreras vid inskrivningen.

Svarta matchshorts, matchstrumpa och tränings-/uppvärmningströja är personlig och obligatorisk utrustning, för pool- och seriespel P/F 8-16 år och kan beställas i samband med inskrivning. IBF Tranås tillhandahåller endast matchtröja. Vi rekommenderar svart T-shirt vid träning.

Skyddsglasögon är obligatorisk utrustning vid träning och match för spelare med B-licens (födda 2004 eller senare). Gäller inte spelare som bär glasögon.

Senior- och ungdomsspelare betalar deltagaravgift i samband med inskrivnings-/föreningsdag i Tranås Idrottshall.

Alla som är med och tränar ska erlägga deltagaravgift enligt ovan i samband med inskrivning eller träningens början. Undantag görs endast om någon vill prova på. Det går bra att göra vid max tre tillfällen. Personuppgifter och komplett personnummer på spelaren, tillsammans med kontaktuppgifter till föräldrar, mejlas till ledare för laget som lägger in spelaren i medlemsregistret. Deltagaravgift betalas därefter till bankgiro 707-3539 med uppgift om "Förnamn" och "Efternamn" på spelaren.  När det är klart blir spelaren också medlem i IBF Tranås och licensierad (försäkrad).


Börjar man träna efter årsskiftet betalar man en halverad deltagaravgift.


Medlemsförmåner   
 • IBF Tranås medlemmar erhåller vid inskrivnings-/föreningsdag fina erbjudande på innebandyprodukter från Intersport och Puma.
 • IBF Tranås medlemmar går in gratis på dam- och herrmatcher. Medlemskort ska uppvisas.